“Я був в шоці”: Ектор Хіменес-Браво назвав страву, яка його шалено вразила

“Я був в шоці”: Ектор Хіменес-Браво назвав страву, яка його шалено вразила

Канадський та український шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен, телеведучий суддя телепроєкту “МастерШеф Україна” Ектор Хіменес-Браво назвав найсмачнішу страву, яку куштував на “МастерШеф Україна”.

Про це повідомляє KLIKER.

Зокрема, під час інтерв’ю телеведуча Маша Єфросиніна запитала шеф-кухаря, яка страва з телепроєкту йому запам’яталася як найкраща.

І він назвав — лиганці.

Це дуже складно, але я все одно відповім. У 14-му сезоні була жінка з Карпат, гуцулка, яка приготувала лиганці. Сподіваюся, я правильно запам’ятав назву“, — заявив Ектор Хіменес-Браво.

За його словами, він був шокований.

Розповім тобі, що це таке, бо я був в шоці. Ця страва родом з карпатських гір. Вони як вареники, але тісто зроблене з картопляного пюре… Всередині — бринза… І шкварки… Вони схожі на міні-зрази, дуже міні-зрази. Вони розміром з вареники і мають таку форму. Учасниця вирішила начинити їх бринзою, але вони можуть бути з м’ясом, і з різними начинками. Чому мені так запам’яталася ця страва? Бо коли вона її презентувала, двоє моїх колег запитали: “Лиганці? Лиганці? Скажіть, а що це таке?”… Мені сподобалося, що вона змогла нас усіх здивувати і познайомила мене ще з однією стравою української кухні“, — розповів ресторатор.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво. Джерело фото: facebook.com/HectorJimenezBravo

Як повідомляв KLIKER, український актор розповів, як його покликали в РФ зіграти Троцького замість Хабенського.

Іван Мазур

CEO і редактор сайту КLIKER. Контакт: kliker400@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

While viewing the website, tap in the menu bar. Scroll down the list of options, then tap Add to Home Screen.
Use Safari for a better experience.