“Я був в шоці”: Ектор Хіменес-Браво назвав страву, яка його шалено вразила

Канадський та український шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен, телеведучий суддя телепроєкту “МастерШеф Україна” Ектор Хіменес-Браво назвав найсмачнішу страву, яку куштував на “МастерШеф Україна”.
Про це повідомляє KLIKER.
Зокрема, під час інтерв’ю телеведуча Маша Єфросиніна запитала шеф-кухаря, яка страва з телепроєкту йому запам’яталася як найкраща.
І він назвав — лиганці.
“Це дуже складно, але я все одно відповім. У 14-му сезоні була жінка з Карпат, гуцулка, яка приготувала лиганці. Сподіваюся, я правильно запам’ятав назву“, — заявив Ектор Хіменес-Браво.
За його словами, він був шокований.
“Розповім тобі, що це таке, бо я був в шоці. Ця страва родом з карпатських гір. Вони як вареники, але тісто зроблене з картопляного пюре… Всередині — бринза… І шкварки… Вони схожі на міні-зрази, дуже міні-зрази. Вони розміром з вареники і мають таку форму. Учасниця вирішила начинити їх бринзою, але вони можуть бути з м’ясом, і з різними начинками. Чому мені так запам’яталася ця страва? Бо коли вона її презентувала, двоє моїх колег запитали: “Лиганці? Лиганці? Скажіть, а що це таке?”… Мені сподобалося, що вона змогла нас усіх здивувати і познайомила мене ще з однією стравою української кухні“, — розповів ресторатор.

Як повідомляв KLIKER, український актор розповів, як його покликали в РФ зіграти Троцького замість Хабенського.